Love the smell….. mijn favoriete geuren

door Linda
0 reactie

Ken je dat? Zit je in de auto, onderweg naar je werk en dan bedenk je je dat je geen luchtje hebt opgedaan! Het gebeurt me gelukkig bijna nooit, maar voor het geval dat heb ik altijd een monsterflesje met een lekker luchtje in m’n tas. Ik durf zelfs te zeggen dat ik liever zonder make up de deur uitga dan zonder parfum. Of in ieder geval dan zonder mascara…. Ik heb maar een paar luchtjes in de badkamer staan, waarvan ik sommige echt al jaaaren gebruik, dit zijn mijn favorieten.

Parfum Dune Christian Dior

‘Dune’ van Christian Dior is mijn all time favourite. Volgens mij draag ik deze al sinds hij in 1991 werd uitgebracht. Deze eau de toilette wordt omschreven als energiek en sportief, met een oriëntaalse, bloemachtige oceaangeur. ‘Dune’ blijf je de hele dag ruiken zonder opdringerig te zijn, echt een geur die bij me past!

Verkrijgbaar bij o.a. Parfumerie Douglas

Eau de Toilette Happy Clinique

‘Happy’ van Clinique heeft een frisse en bloemachtige geur. Een vleugje citrus en grapefruit, gecombineerd met de geur van mimosa, dit is een heerlijke lichte geur voor een zomerse dag. Het is zeker geen zware geur, tijdens een wild dance feest zal de geur vrij snel vervlogen zijn, maar voor ‘doordeweeks’ is dit een prima luchtje.

O.a. verkrijgbaar bij Superwinkel.nl

Molecule 1 Parfum Escentric Molecule

‘Molecule 01′ van Escentric Molecules is m’n nieuwste favoriet. Nadat ik ‘m geroken had bij een verkoopster van een kadowinkel bij ons in het dorp moest en zou ik deze ook hebben. Vooral nadat ik de omschrijving had gelezen:

Het bijzondere aan dit parfum is dat de geur bestaat uit één synthetische molecuul dat in 1973 in een laboratorium is gemaakt. Escentric Molecules Molecule 01 bestaat dus niet als andere parfums uit geurnoten van bloemen, fruit of hout, maar uit één synthetische molecuul, namelijk ISO E Super. Dit maakt het een uiterst bijzonder parfum met eveneens bijzondere eigenschappen. Voor de drager van dit parfum lijkt de geur soms te verdwijnen om vervolgens weer opnieuw te verschijnen. Dit komt doordat ISO E Super de warmte van de huid nodig heeft om tot zijn recht te komen. De geur is houtachtig en bloemig, maar niet te vergelijken met andere parfums

Hoewel ik ‘m zelf niet de hele dag ruik, krijg ik wel veel complimenten als ik dit parfum op heb, dit is echt een topper!

Verkrijgbaar bij o.a. Skins.nl

Marbert Bath and Body Bodylotion

Ik ben al jarenlang fan van de Marbert producten. Enige tijd geleden heb ik deze Eau de Toilette Bath & Body Fresh gekocht. Het is meer een body mist dan een parfum en heeft een heerlijke zomerse geur van citrusvruchten gecombineerd met diverse houtsoorten. ’s Ochtends na het douchen lekker over je afgedroogde lijf sprayen en je kunt er weer een hele dag tegenaan!

Te koop bij o.a. Marbertshop.nl

Marbert Eau de Toilette Bath and Body Fresh

Om even in de Marbert-sfeer te blijven, wil ik deze bodylotion ook zeker even onder de aandacht brengen. Als je je hier ’s ochtends mee insmeert, heb je geen parfum meer nodig en ruik je de hele dag heerlijk. Ook verbetert het de elasticiteit van de huid en werkt het vochtinbrengend en dat voor nog geen tientje!

Ook deze bodylotion is verkrijgbaar bij Marbertshop.nl

Trouw als ik ben aan producten waar ik fan van ben, zal m’n collectie geuren de komende jaren niet al te veel veranderen. Of heb jij misschien nog een aanrader die mooi in dit rijtje past?

Liefs,
Linda

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. ik ga ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je op elk gewenst moment afmelden. Okee! Lees meer

Privacy & Cookies Policy