Lin’s dagboek week 29-2022 ✨

door Linda

Wat een heerlijke zomerse week was dit! Misschien was het begin van de week misschien iets te heet, maar na de regen op donderdag was het prima te doen. Deze week stond in het teken van onze trip naar Londen in de kerstvakantie en van de markt op de Kennemer Duincamping in Bakkum, waar ik een kraam had.

Maandag

Maandag was wederom een werkdag, dus zat ik om kwart over 8 weer achter m’n bureau. ’s Avonds ben ik naar de sportschool vertrokken en is Elbert m’n z’n camera naar de duinen van Heemskerk vertrokken om te fotograferen. Een paar jaar geleden heeft hij echt hele mooie, bijzondere foto’s gemaakt met een macro-voorzetlens en deze hobby heeft hij weer opgepakt. Het plan is om hier iets mee te doen voor de webshop, dit plan is under construction!

Dagboek maandag Sportschool en zonsondergang
Dinsdag

Tja, en toen was het dinsdag…. de dag waarover heel Nederland zich al drie weken druk maakt, want de temperatuur zou wel eens richting de 40 graden kunnen gaan. Van de NS tot bedrijven met een hitteplan tot de kinderopvang, ik moet zeggen dat ik het allemaal een beetje overdreven vond voor 1 dag. Als deze temperaturen nou weken zouden aanhouden, dan snap ik alle commotie, maar voor die ene dag….

Maar goed, ik had niets te klagen, zat lekker achter m’n bureau in de airco en heb ’s avonds echt zo min mogelijk gedaan. Het was inderdaad heet, ik kon m’n stuur bijna niet vasthouden toen ik terug naar huis wilde rijden en de plaknacht die volgde was ook niet heel prettig, maar een dag later was het alweer een prima 25 graden. Heerlijk!!

Dagboek week 29 dinsdag Hittegolf in Nederland
Woensdag

Woensdag was ik vrij en stond er een afspraak voor groot onderhoud voor de auto op het programma. Onze garage zit in Heiloo, dus nadat ik de auto heb afgeleverd, heb ik de bijna 8 km terug gewandeld. Op Tiktok volg ik een paar jongens die super gave iPhone-fotografie-tips geven, dus onderweg heb ik even geoefend. De rest van de dag ben ik bezig geweest met de poets, boodschappen en de was.

In de kerstvakantie gaan we met onze dochter een paar dagen naar Londen, dus na wat marktonderzoek heb ik het leukste appartement geboekt. Ook meteen de treintickets geregeld, dus we kunnen!
Helaas, een half uurtje na de boeking kreeg ik van onze Airbnb accommodatie door dat deze accommodatie niet beschikbaar is op de dagen die ik geboekt had… punt. Kan ik weer opnieuw beginnen met uitvogelen welke accommodatie én betaalbaar is én redelijk dicht bij het centrum én geschikt voor 3 personen. O ja, en hij moet ook nog tot kort van tevoren te annuleren zijn, want je weet het nooit met dat gekke virus.

Daarnaast kreeg ik van NS International dat er een probleem was met de uitgifte van onze tickets. Of ik ze even wilde bellen…. drie keer geprobeerd, drie keer bijna 20 minuten in de wacht gestaan, dus hier moet ik nog mee aan de slag. Gaat bijna vanzelf, die Londen-trip van ons!

Dagboek week 29 woensdag iPhone fotografie en kersttrip naar Londen
Donderdag en vrijdag

Donderdag was het het perfecte druilerige weer om in onze Londen-trip te duiken. We hebben uiteindelijk een accommodatie gevonden die helemaal naar ons zin was 🥳. Ook nog maar weer even de NS gebeld, maar nadat ik weer ruim een half uur in de wacht heb gehangen, heb ik ze via Twitter een bericht gestuurd. Hier werd vrij snel op gereageerd en ook onze treintickets hebben we binnen, we kunnen!

Vrijdag begon ik in de stoel van de mondhygieniste en daarna heb ik de spullen voor de markt van zaterdag ingepakt. ’s Middags had ik een afspraak bij m’n favoriete kapsalon Salon Stijl om m’n kapsel bij te werken en een voorraad Gimber in te slaan.

Zowel donderdag als vrijdag heb ik heerlijk gekookt, al zeg ik het zelf (m’n man vond het gelukkig ook meer dan geslaagd). Donderdag toverde ik onze favoriete eenpansorzo met tomaat en spinazie op tafel en vrijdag probeerde ik een nieuw recept, chili sin carne, dat ook heerlijk was.

Eenpansorzo en Salon Stijl
Weekend

Zaterdagochtend reden we met een volgeladen auto naar Camping Bakkum. Het weer was fantastisch, het was gezellig druk op de camping. Hoewel de omzet van mij wel iets hoger had mogen zijn, heb ik een super gezellige dag gehad met leuke mensen. Helaas ben ik bij het opbouwen twee keer gestoken door een daas, waar ik volgens mij allergisch voor ben, want ik krijg echt altijd enorme rode plakkaten om de wond 😱

Zondag heerlijk uitgeslapen, gebadderd en boodschappen gedaan, waarna we voor de tv gedoken zijn om Max Verstappen aan te moedigen. Op dat moment ging de bel en stonden m’n ouders voor de deur die na een rondje fietsen aardbeien kwamen brengen. Ze hebben de race meegekeken onder het genot van een kop koffie en later een borrel.

’s Avonds heb ik een pasta in elkaar gedraaid, waarna Elbert (weer) met z’n camera op pad ging en ik m’n weekdagboek heb geschreven. Het was een heerlijke week!

Tiny Roots en gestoken door daas

Komende week moet ik weer ‘gewoon’ 3,5 dag werken, zal niet meevallen na drie weken van 2 dagen! Maar komt goed, nog drie weken, dan gaan we op vakantie!

Fijne avond en tot volgende week!

Laat een reactie achter

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. ik ga ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je op elk gewenst moment afmelden. Okee! Lees meer

Privacy & Cookies Policy