Privacyverklaring

door Linda

Linda’s Blog is verplicht om een privacyverklaring op te stellen. Omdat ik met mijn website bepaalde persoonsgegevens verzamel, vind je onderstaand mijn privacyverklaring.

Contactgegevens

Linda’s Blog
linda@linda-sblog.nl
Linda Min-Reijnders

Persoonsgegevens die ik verwerk

Via mijn blog verzamel ik persoonsgegevens, zoals bijv. naam, emailadres, adres van je website en IP a-adres. Als lezer hoor je dit te weten, hieronder leg ik je uit wat ik met die gegevens doe.

Doel van het verzamelen van persoonsgegevens

Als je een reactie plaatst onder een van mijn blogartikelen, dien je je naam, je emailadres en eventueel je website in. Je emailadres wordt niet getoond op mijn blog, maar gebruik ik alleen als ik je via die weg wil beantwoorden.

Ook als je meedoet aan bijv. een winactie worden je emailadres en IP-adres gebruikt, zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt.

Op Linda’s Blog worden ook algemene bezoekgegevens bijgehouden, o.a. het IP-adres van je computer en gegevens die de browser meestuurt. Deze gegevens gebruik ik voor analyses van bezoek- en klikgedrag op mijn website, zodat ik mijn website kan blijven verbeteren.

Delen van persoonsgegevens met derden

Linda’s Blog verkoopt je gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is om aan een wettelijke verplichting te voldoen.

Bewaartermijn gegevens

Linda’s Blog bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Beveiliging

Linda’s Blog neemt de bescherming van je gegevens serieus en ik neem dan ook passende maatregelen om misbruik van je gegevens tegen te gaan. Als je denkt dat je gegevens op de een of andere manier niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik van je gegevens, stuur me dan een mail via linda@linda-sblog.nl.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt te allen tijde het recht om je persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Ook heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevenswerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je gegevens door Linda’s Blog en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit houdt in dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens waar Linda’s Blog over beschikt, naar jou of naar een door jou genoemde organisatie te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, aanpassing of intrekking of een verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je gegevens sturen naar linda@linda-sblog.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. ik ga ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je op elk gewenst moment afmelden. Okee! Lees meer

Privacy & Cookies Policy