Voor de derde keer m’n eerste blog…

door Linda
0 reactie


Ja, echt waar, dit is voor de derde keer m’n eerste blog! Voorheen heb ik twee andere blogs gehad, maar door de tijd heen pasten deze niet echt meer bij me. Dat had vooral te maken met het feit dat ik de blogs eigenlijk niet zozeer voor mezelf schreef, maar meer ‘voor anderen’. En je weet wat ze zeggen….. drie maal is scheepsrecht!

En nu ga ik het (weer) anders doen! Op dit blog ga ik gewoon lekker alles plaatsen wat ik leuk vind, niks geen niches of schrijven over iets omdat anderen dat ook doen. Nee hoor, dit wordt echt mijn plekje op het wereldwijde web en hier schrijf ik gewoon lekker voor de vuist weg.

Ook de Facebook en Instagram accounts die ik aan dit blog heb gekoppeld, ga ik anders aanpakken. Voor onze webshop Hout & Nieuw woonaccessoires zorg ik dat de foto’s op m’n Instagram-feed dezelfde stijl hebben, maar op dit Instagram-account plaats ik gewoon foto’s van leuke momenten of dingen die ik tegenkom. Lekker zonder erbij na te hoeven denken plaatsen wat ik op dat moment wil!

Ik heb al een heel lijstje klaar met onderwerpen waar ik over ga schrijven. Ik ga ook niet roepen dat er elke week drie blogs online komen, van de vorige blogs weet ik dat dit best wel veel druk geeft. En dat wil ik juist niet meer, dit is gewoon mijn plekje, mijn dingetje, en ik vind het nu al leuk!

Liefs,
Lin

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. ik ga ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je op elk gewenst moment afmelden. Okee! Lees meer

Privacy & Cookies Policy