Lin’s dagboek week 27-2022 ✨

door Linda
Lin's dagboek week 27 2022

Al jaren houd ik een dagboek bij in de app Day One, vanaf nu ben ik van plan om ook elke week een dagboek op m’n blog te plaatsen. Hoe leuk is het om hier precies halverwege het jaar mee te beginnen?

De week begon met twee werkdagen, in tegenstelling tot de 3,5 die ik normaal gesproken werk. Deze en de komende twee weken ga ik wat vakantiedagen opmaken die ik nog over heb van vorig jaar en werk ik alleen op maandag en dinsdag. Heerlijk!
Voordat we allemaal op vakantie gaan, hadden we op een gewone doordeweekse maandagavond een bijklets-borrel met m’n broer en schoonzus en gezamenlijke vrienden. We zijn een paar weken geleden met z’n zessen naar Rome geweest en de volgende bestemming lijkt Porto te worden.

Dagboek week 27 sportschool en bartafel

Ik probeer elke week drie keer de sportschool te bezoeken en ook deze week is dat weer gelukt. Naast een aantal krachtoefeningen doe ik voornamelijk cardio op de loopband, crosstrainer en roeitrainer. Op de een of andere manier heeft m’n rechterkuitspier wat problemen. Na een paar minuten hardlopen schiet het er in en moet ik echt gaan wandelen, dit gaat gelukkig wel. Voorlopig maar op een andere manier aan m’n kilometers zien te komen!

Deze week zijn we ook veel bezig geweest in huis en in de tuin. In de hoek bij de keuken, waar zich nu alleen maar tassen, dozen en andere onzin opstapelt, hebben we een bartafel bedacht. Deze heeft m’n man van de week in elkaar gezet. We hebben proefgezeten op barkrukken bij Dimehouse en er direct twee besteld, dus op zaterdagmiddag konden we hier onze eerste borrel aan drinken.

Dagboek week 27 pedicure en bartafel

Het was ook weer tijd om m’n voeten te laten vertroetelen bij de pedicure, een goede vriendin van me. Ze was die dag ook jarig, dus we hebben samen appeltaart gegeten en lekker bijgekletst. Daarna door naar de tandarts voor de halfjaarlijkse controle, ik ben voorlopig weer goedgekeurd.
Deze week zou ik voor de eerste keer plasma gaan doneren. De dag van tevoren werd ik wakker met keelpijn en een loopneus, dus toch maar even een test gedaan. Deze was negatief en verder voelde ik me ook prima, maar bij het invullen van de verplichte corona- en donatiecheck bleek toch dat ik niet mocht doneren. Ik heb toch maar even gebeld, maar ook telefonisch kreeg ik hetzelfde antwoord. Over drie weken mag ik een nieuwe poging doen.

In het weekend was onze dochter een nachtje bij ons en heeft ze maar liefst twee keer heerlijk voor ons gekookt. Ook stond er nog een verjaardag van m’n schoonzus op het programma en toen was het alweer zondagavond. Hoewel ik een weekend heb gehad van 5 dagen (!!) is ook deze weer omgevlogen…

Ik wens je een hele fijne zondagavond en alvast een hele goede nieuwe week!

Highlights
  • Het fijnste moment deze week was zittend aan de bartafel die net af was, al kletsend met onze dochter, die voor ons aan het koken was
  • Het weer was rond de twintig graden met af en toe een zonnetje en af en toe een wolkje
  • Ik ben begonnen in het vierde boek ‘Eens gelokt’ van de Riley Paige serie, geschreven door Blake Pierce
  • Op Netflix zag ik dat er nieuwe afleveringen waren van de serie ‘Quién mató a Sara?‘, dus hier ben ik van de week in begonnen. In dit derde seizoen wordt duidelijk wat er nu precies met Sara is gebeurd. Wel goed opletten, want het heden en verleden lopen behoorlijk door elkaar dit seizoen
  • Na een podcast marathon in de auto naar en van m’n werk ben ik helaas bij de laatste aflevering van ‘Marc-Marie en Aaf vinden iets’. Wat een fantastische podcast is dit! Gaat eigenlijk over niks en is daarom hilarisch, ik ben fan!
  • De song die ik deze week regelmatig voor me uit neuriede is ‘About Damn Time’ van Lizzo, heerlijk nummer!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. ik ga ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je op elk gewenst moment afmelden. Okee! Lees meer

Privacy & Cookies Policy