Blogmania – mijn vijf favoriete lifestyle blogs

door Linda
1 reactie

Ik vind het heerlijk om door m’n leeslijst met favoriete blogs te scrollen, waar inmiddels ook al heel wat lifestyle blogs in staan. Kook- en interieurblogs, blogs over alles wat met ondernemen te maken heeft, ik geniet er met volle teugen van. In een vorige blog heb ik mijn favoriete kookblogs in het zonnetje gezet, deze keer wil ik graag mijn vijf favoriete lifestyle blogs met je delen.

Anne Ermens

Anne is zangeres en vocal coach. Nu hou ik enorm van muziek, maar zingen doe ik alleen onder de douche en in de auto, dus om het zingen volg ik haar niet per se. Ik volg haar vooral om haar gave blogs over van alles en nog wat. Over hoe het met haar gaat, haar mening over actuele zaken, over haar kat Kroepoek (is echt een schatje trouwens), er komt van alles voorbij.
Ook op Instagram is ze ontzettend leuk om te volgen, ben echt fan van haar Stories!

Last days of spring

De blog van Marlous volg ik al heel lang. Ze blogt dan ook al tien jaar (!!) en is een paar jaar geleden verhuisd van Utrecht naar Antwerpen. Ze is copywriter en schrijft op Gids voor het Zuiden over haar emigratie naar Antwerpen. Daarnaast maakt ze ook zelf prachtige sieraden, die ze verkoopt via Last Days of Spring Jewelry.
Kortom, Marlous is van vele markten thuis, en daar herken ik mezelf wel een beetje in met mijn blog, webshop en virtual business. Heerlijk blog om te lezen!

Cynthia

Ook Cynthia volg ik al heel lang, eerst via haar blog MissLipgloss.nl, die ze bijna 11 jaar heeft gerund, en nu via Cynthia.nl. Op dit blog deelt ze van alles, omdat ze, zoals ze zelf zegt, verslaafd is op delen. Je vindt hier dus allerlei artikelen, van leuke hotspots tot haar vakanties en van haar favoriete mascara tot artikelen over haar heerlijke hond Kees. Haar weekoverzichten zijn mijn favoriet!
Naast haar blog is ze ook Structuurcoach en via Structuurjunkie.nl kun je allerlei productiviteitstrainingen volgen. Ook verkoopt ze prachtige planners en notitieboekjes, ook weer zo’n veelzijdige dame!

Freelennse

Lenneke gooide eind 2018 haar hele leven om. Ze zegde haar baan op, kocht een huis aan de andere kant van het land en begon, met haar geadopteerde herdershond Vince aan haar zijde, als freelance copywriter die van elke tekst een stukje kunst maakt.
Haar blogs lees ik al jaren met heel veel plezier. Ze kan zo heerlijk schrijven en heeft me met haar blogs zowel aan het huilen als aan het lachen gemaakt. Haar boekreviews lees ik altijd graag, net als haar weekoverzichten. Aanrader!!

Gaby runs the world

Gabriëlle, oftewel Gaby, is fervent hardloopster en racefietser en werkt als SEH-verpleegkundige. Sinds eind vorig jaar is ze moeder van een prachtige zoon en op haar blog vind je van alles over hardlopen en sporten in het algemeen. Ik ben Gaby gaan volgen toen ik zelf volop aan het hardlopen was, maar nu ik meer in de sportschool te vinden ben, vind ik het nog steeds een heel fijn blog om te lezen.
Wil je alles weten over het weer beginnen met sporten na je zwangerschap, dan ben je op de blog van Gaby aan het juiste adres!

Dit waren mijn favoriete lifestyle blogs voor nu. Ik heb er nog wel een aantal op mijn lijstje staan, maar die bewaar ik voor een volgende blog. Mocht je zelf een goeie lifestyle-blog-tip hebben, dan houd ik me aanbevolen!

Liefs,
Lin

1 reactie

Mijn favoriete en onmisbare iPhone Apps - Linda's Blog 13 januari 2024 - 14:10

[…] ik al eerder een aantal favoriete blogs in het zonnetje heb gezet, is het nu tijd om mijn favoriete iPhone apps te delen. Als fervent […]

Antwoord

Laat een reactie achter

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. ik ga ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je op elk gewenst moment afmelden. Okee! Lees meer

Privacy & Cookies Policy